• Green card sahipleri için İngiltere vizesi gerekmekte midir?
    D. Ö., 15 Kas 2016, 12:19

    Green card sahipleri için İngiltere vizesi gerekmekte midir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bebekler için İngiltere vizesi gerekir mi?
    C. Çalışır, 09 Kas 2016, 12:56

    Merhabalar, Bebekler için İngiltere vizesi gerekir mi? İngiltere vize işlemleri hakkında size birkaç sorum olacak. Aslında İngiltere vizesi için açıklamam gereken birkaç durumum bulunmaktadır. Öncelikle ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım. Eşimin ise İngiltere vatandaşlığı bulunmaktadır. Eşim ile birlikte bir İngiltere seyahati sırasında tanışarak burada, Türkiye’de evlendik ve eşimin İngiltere vatandaşı olmasına rağmen Türkiye’de oturma izni mevcut. Yakın zamanda Türkiye’de bir bebeğimiz oldu. Bebeğimizin nüfus işlemlerini halledip, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık kimliğini çıkarttım. Aklımıza takılan soru ise benim İngiltere vizesi alarak İngiltere’ye giderek İngiltere vatandaşlığı için bebeğimizin işlemleri sırasında yanında olabilir miyim? Ayrıca eşimin annesi doğumdan sonra Türkiye’ye geldi fakat eşimin babası Türkiye’de bulunamadı. Eşimin arzusu ise bebeğimiz ile birlikte benim İngiltere vizesi alarak iki haftalığına ailesinin yanına İngiltere’ye gitmek. Sizden öğrenmek istediğim İngiltere vizesi ile ilgili diğer soruların bazıları ise şunlar; 1. Türkiye vatandaşlığı bulunan bebeğimize İngiltere vizesi için başvuruda bulunmamız ve bebeğimiz için İngiltere vizesi almamız gerekiyor mu? İngiltere vizesi için bebeğimiz adına da başvuruda bulunmamız gerekecekse İngiltere vize başvurusu bebekler için nasıl yapılır ve ne kadar zamanda neticelenir? 2. Annesinin İngiltere vatandaşı olmasından dolayı İngiltere vizesi almadan İngiltere çifte vatandaşlık başvurusunda bulunma şansımız var mı? Veya konsolosluktan İngiltere vizesi almadan geçici seyahat belgesi alabilir miyiz? Bu konuda sizin tecrübe ve birikimlerinizden yararlanmak için bize yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan pasaportu ile İngiltere vizesi nasıl alınır?
    Yeliz, 08 Kas 2016, 15:34

    Merhabalar. Bulgaristan pasaportu ile İngiltere vizesi nasıl alınır? Ben Bulgaristan vatandaşıyım ve Bulgaristan kırmızı pasaportuna sahibim. İngiltere vizesi için bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine size yazıyorum. İngiltere vize başvurusu konusunda çok çeşitli vize başvuru seçeneği olduğunu bildiğim için uzun süren araştırmalarım sonucunda İngiltere vizesi başvurumu İstanbul’da en hızlı ve doğru bir şekilde sizin aracılığınızla gerçekleştirmek kararı aldım. Bu arada aynı zamanda Türk vatandaşlığımda mevcut ve aktif olarak hem Bulgaristan hem de Türkiye’ye giriş çıkış yaparak yaşamımı her iki ülkede de sürdürmeye çalışmaktayım. İngiltere vize merkezi olarak sizden yardımını istediğim konu ise İngiltere vizesi alarak İngiltere’ye geçmek istediğimde hangi ülke vatandaşlığını kullanmam benim için çok daha faydalı olacağı konusunda emin olamamam. Aslında Bulgaristan vatandaşlığım üzerinden İngiltere vizesi alarak Türkiye sınırları üzerinden İngiltere’ye giriş yapmayı düşünmekteyim. Ama bu bana ileride nasıl bir sonuç doğurur bundan tam olarak emin değilim. İngiltere vizesi için olumlu mu yoksa olumsuz sonuçlar doğuracak bir yargı yaratacağı konusunda kafamda soru işaretleri sürekli olarak dönüp dolaşmakta. İyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Vize başvuru formunu Vize Merkezi mi dolduruyor?
    H.Y., 20 Eki 2016, 16:47

    İngiltere Vize başvuru formunu Vize Merkezi mi dolduruyor? randevu almam lazım mı? vize ücretleri ne kadar? nereye yatırıyoruz?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • ingiltere aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar
    yağmur, 01 Eki 2016, 19:48

    Merhaba, İngiltere aile ziyareti vizesi için gerekli evraklar neler? İstanbul Kadıköy'de oturuyorum Öncelikle Kadıköy, Göztepe, Çamlıca civarında Vize Merkezi var mı? İngiltere vize işlemleri ile ilgili 3 defadır Osmanbey'deki vize merkezinizden destek alıyorum, şimdi yine İngiltere aile ziyaret vizesi hakkında danışmanlık hizmetinize ihtiyacım var. İngiltere'ye aile vizesi alarak halamın yanına gitmek istiyorum. Sigortalı çalışanım. Masraflarımı kendim karşılayacağım. İngiltere aile vizesi için her yerde farklı bilgiler yer almaktadır. Başvuru için evraklarla ilgili gerekli tüm bilgileri bana mail atmanız için yardımlarınızı rica ederim. ya da başka bilen varsa bana yardımcı olması için ulu orta yazmak istedim herkese İyi hafta sonları..

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere Öğrenci Vizesi
    murat, 26 Eyl 2016, 12:44

    İyi gunler Vize Merkezi İngiltere Öğrenci Vizesi için bilgi alabilir miyim? İngiltere vizesi için ne kadar ücret alıyorsunuz ve öğrenci vizesi için gereken evraklar nelerdir? Dil okuluna ya da üniversiteye gitmeyeceğim.Yine de öğrenci vizesi mi almam gerekiyor? Turist olarak gitmeyi planlıyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için sponsor olacak kişi akraba olmak zorunda mı?
    Ş.Ş, 19 Eyl 2016, 15:21

    İyi günler. İngiltere vizesi hakkında bilgi almak istiyorum. İngiltere'ye gidebilmem için bir sponsora ihtiyacım olacakmış. İngiltere vizesi için sponsor olacak kişi akraba olmak zorunda mı? sponsor aynı soy ismini taşımak zorunda mi ya da akraba olmak zorunda mı? Ve sponsor hangi evrakları hazırlayacak maddi geliri ne kadar iyi olmalı? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi başvurusunda seyahat sigortası zorunlu mudur?
    A., 08 Eyl 2016, 14:28

    İngiltere vizesi başvurusunda seyahat sigortası zorunlu mudur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İptal edilen pasaporttaki vize yenisine aktarılır mı?
    A.D., 05 Eyl 2016, 18:47

    İyi günler. iki adet geçerli pasaportum bulunmakta birisinin iptal durumu var. iptal olabilecek olana kayıtlı 1 yıllık vizem var. Diğer pasaport ile bu vizeyi kullanabilir miyim? yoksa diğer pasaport ile yeniden vize başvurusunda bulunmam mi gerekiyor ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de iş toplantısı için hangi vizeye başvurmalıyım?
    H.H., 05 Eyl 2016, 13:32

    Merhaba, 2 günlük iş toplantısı için İngiltere' ye gideceğim. İngiltere'de iş toplantısı için hangi vizeye başvurmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Tier 2 vizesi evrakları
    F.K., 05 Eyl 2016, 05:18

    Tier 2 vizesi evrakları için yardım istiyorum. 2011-2013 yılları arasında İngiltere'de Tier 2 ile çalıştım. Üniversite araştırma personeliyim. Tekrar çalışmak için sponsorum var ve Tier 2 vizesine başvurmam gerekiyor. Pasaportunda daha önce Tier 2 vizesi olanların İngilizce belgesini tekrar vermesi gerekiyor mu? Eğer gerekir ise 2011 yılında aldığım TOEFL belgesi yeterli olur mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi ücretleri
    A., 03 Eyl 2016, 15:41

    Merhaba, İngiltere vizesi ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Araştırdım fakat çok fazla vize türü var ve her birinin ücreti farklı. Sürelere göre ödenmesi gereken ücretler de değişiyor sanırım. Ben ssk'lı olarak çalışmaktayım. 5 yaşındaki kızım ve ev hanımı eşimle beraber turistik amaçlı İngiltere'ye gideceğiz. Kalmayı planladığımız süre 10 gün dolayısıyla çok uzun süreli vizeye ihtiyacımız yok. Kaç aylık vizeye başvurup ne kadar ödeme yapacağız? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere turistik vize başvurusu
    S. Ismarlama, 31 Ağu 2016, 11:39

    Merhaba. İngiltere turistik vize başvurusu yapacağım, vize başvuru tarihini nasıl alabilirim? 20 Eylül'de belge tesliminde bulunmak istiyorum. En kısa ne kadar sürede çıkar? Teşekkürler, iyi günler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere öğrenci vizesinde sponsorluk
    S. kanca, 29 Ağu 2016, 04:20

    Merhaba. Kızımı İngiletere'de dil kursuna 3 aylığına göndermek istiyorum. Bankada kaç lira olması lazım ve kaç ay durması gerekiyor. Ayrıca sponsor uygulamasının şartları nedir? Yardımlarınız için teşekkürler. Saygılarımla

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Uzun süreli İngiltere vizesi alabilir miyim?
    S.F, 23 Ağu 2016, 15:54

    Merhabalar, İngiltere'ye ilk kez gideceğim, 5 yıllık vize istiyorum. 6 yıldır özel bir şirkette satış müdürü olarak çalışıyorum.Daha önce vizesiz ülkelere gittim fakat vize isteyen bir ülkeye seyahat etmedim. İngiltere'de arkadaşım olduğu için uzun vize almak istiyorum.Uzun süreli İngiltere vizesi alabilir miyim? İngiltere vize alımının zor olduğunu biliyorum aslında ama maaşım ve uzun zamandır aynı yerde çalışmam avantaj sağlar diye düşünüyorum açıkçası.Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Ücretler süreye göre değişiyor mu? Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hızlı İngiltere vizesi
    Tuba, 15 Ağu 2016, 11:16

    Hızlı İngiltere vizesi hangi şartlarda geçerlidir? Kaç günde çıkıyor ve ücreti ne kadar?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Hızlı Tier 4 öğrenci vizesinin ücreti nedir?
    S.C., 11 Ağu 2016, 13:11

    Hızlı İngiltere Tier4 vizesi almak istiyorum. Hızlı Tier 4 öğrenci vizesinin ücreti nedir? Vize merkezi bu konuda nasıl yardımcı olabilir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Öğrenci vizesinde sponsorluk işlemleri
    S. Ahmet Nuhoğlu, 05 Ağu 2016, 18:43

    İyi günler İngiltere'ye 2 haftalık vize başvurusunda bulunmak istiyorum , orada yüksek lisans yapan kuzenimi ziyaret edicem. Bende yüksek lisansda öğrenciyim, çalışmıyorum. Sponsorum babam olacak , babamın banka hesap dökümü yeterli mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Vize Merkezi İngiltere seyahatimizde bize nasıl yardımcı olur?
    c.a., 03 Ağu 2016, 20:19

    Ben, eşim ve kızım 3'ümüz bayram tatilinde İngiltere'ye seyahat etmek istiyoruz. Vize Merkezi İngiltere seyahatimizde bize nasıl yardımcı olur?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • D Tipi vizeyle Almanya'yadan İngiltere'ye gidebilir miyim?
    T. livyabancı, 03 Ağu 2016, 11:50

    Merhaba. Ben Türkiye'den aldığım D tipi ulusal vizeyle Almanya'da stajyer olarak çalışıyorum. Hafta sonu için Londra'ya gezi amaçlı gitmek istiyorum. Bunun için ayrı bir vizeye ihtiyacım var mı yoksa elimdeki D Tipi vizeyle Almanya'yadan İngiltere'ye gidebilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İzmir'de İngiltere vizesi başvurusu nereden yapılır?
    Ömer, 09 Tem 2016, 12:19

    İyi günler, İngiltere'de yaşıyorum ve İngiliz vatandaşıyım. Annem beni ziyarete birçok kez gelmiştir. Annem 67 yaşında. Beni ziyarete yine gelecek. Kendisi İzmir'de yaşamaktadır. Vize başvurusunu sizin aracılığınız ile İstanbul'dan mı yapmalıyım, yoksa İzmir'den de vize başvurusu yapılabiliyor mu? İzmir'de İngiltere vizesi başvurusu nereden yapılır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere'de dil eğitimi için vize nasıl alınır?
    F. Giray, 09 Tem 2016, 12:19

    Ben açık öğretimde okuyorum dil eğitimi almak istiyorum. İngiltere'de dil eğitimi için vize nasıl alınır? İngiltere'de dil eğitimi için vize başvurusunda bulunmak istiyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere vizesi için ne zaman başvuruda bulunmalıyım?
    C. Çadırcı, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhabalar. Ağustos ayında İngiltere'ye gitmeyi planlıyoruz. İngiltere vizesi için ne zaman başvuruda bulunmalıyım? Vize ücreti ve size ödeyeceğim ücret hakkında bilgi alabilir miyim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çocuğum İngiliz vatandaşlığına nasıl geçebilir?
    A., 09 Tem 2016, 12:19

    Çocuğum İngiliz vatandaşlığına nasıl geçebilir? Çifte vatandaşlığım var. Türkiye'de yaşamaya başladım. Şu anda hamileyim. Çocuğum olduğunda İngiliz vatandaşlığına geçmesi için ne yapmam gerekir. Çocuk burada doğarsa İngiliz vatandaşı olma şartları nelerdir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere çalışma vizesi nasıl alınır?
    Muhammet, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhabalar. Ben İngiltere'ye çalışmak için gitmek istiyorum. Nasıl vize başvurusu yapabilirim ve ne kadar ödeme yapmam gerekir? İngiltere çalışma vizesi nasıl alınır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İngiltere online form nasıl doldurulur?
    D. Bodur, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhabalar. İngiltere online form nasıl doldurulur? Sayfanız çok başarılı. Gerekli olan tüm bilgiler mevcut fakat online form nasıl doldurulur bilemiyorum. Bunun için bilgi almak istiyorum sizden. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Transit vize nasıl alınır?
    S. Kırkyaşaroğlu, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhaba, Transit vize nasıl alınır? Haziran ayında ABD seyahatim var ve vizem mevcut. British Airways ile ucuz bilet buldum. Heatrow aktarmalı seyahat edeceğim. Transit vize almam gerekiyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • İran uyruklular İngiltere vizesine İstanbul'dan başvurabilir mi?
    A. Niazı, 09 Tem 2016, 12:19

    Merhaba, Ben İran uyrukluyum. Kızım İngiltere'de öğrenci. Onu ziyaret edebilmem için İngiltere vizesini almam gerekli. Acaba vize almak için İstanbul Konsolosluğuna başvurabilir miyim? İran uyruklular İngiltere vizesine İstanbul'dan başvurabilir mi? Saygılar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kaybolan pasaporttaki vize bilgileri yenisine aktarılabilir mi?
    Sinem, 09 Tem 2016, 12:19

    İki sene önce 10 yıllık İngiltere vizesi almıştık. Pasaportlarımızı kaybettik. Henüz süresi bitmemiş olan bu vizeyi yeni çıkarttığımız pasaporta nasıl ve nerede aktarabiliriz? Mutlaka Konsoloslukta kaydı bulunmaktadır. Aracı firma olarak siz bize yardımcı olabiliyor musunuz? Kaybolan pasaporttaki vize bilgileri yenisine aktarılabilir mi? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Transit Vizeyle ilgili
    Mustafa, 09 Tem 2016, 12:19

    Transit Vizeyle ilgili sorum olacak. Amerika vizem var. Amerika'ya İngiliz havayollarıyla uçacağım. İngiltere havaalanında 1,5 saat bekleyeceğim. Transit vizeye ihtiyacım olacak mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

İngiltere için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp